Camping International

Camping

De camping ligt in een prachtige omgeving en is niet al te strak aangelegd. Het is een typische Italiaanse camping waar ook veel Italianen hun 2e huis hebben. (Dit zijn vaak bijzondere “creaties”), geen gladgestreken paden en strak gemaaid gras. Zo krijg je wel de echte Italiaanse sfeer mee. Hier en daar groepjes vrolijk kletsende Italianen die midden op straat zitten. Ons chalet staat in een van de straatjes bij het meer waar de meeste Nederlandse chalets staan. De camping heeft zo’n1000 plaatsen, een 500 meter lang kiezelstrand.

De camping beschikt over diverse faciliteiten:

*Bij de receptie wordt Duits, Engels en in het hoogseizoen ook Nederlands gesproken.

* Een zwembad met glijbanen, zonneterras en een kinderbad (geopend van juni tot half september)

* Op het meer zijn verschillende soorten watersport mogelijk, zoals zwemmen, surfen, zeilen en vissen  (Motorboten zijn toegestaan).

* Er is een winkel op de camping waar u in de ochtend lekkere verse broodjes kunt kopen, wat kleine boodschapjes, maar ook het beroemde Italiaanse schepijs wordt er verkocht.

*In de buurt van de Camping zijn meerdere supermarkten waar u de boodschappen kunt doen.

* Er is een kleine speeltuin met glijbanen, trampolines, springkussens en  een tennisveld/voetbalveld.

* In het restaurant/pizzeria kunt u lekker uiteten gaan, maar ook afhalen behoort tot de mogelijkheden.

* Bij aankomst betaalt u 80 euro borg voor de sleutel van ons chalet, de slagboom van de camping werkt via nummerbord herkenning. Als u de camping weer verlaat krijgt u de borg weer terug onder aftrek van de toeristenbelasting. De toeristenbelasting is 1 euro p.p. per dag  (14 jaar en ouder).

* De receptie en de slagboom zijn van 13.00 – 15.00 uur gesloten.

Camping